Verkoop op Commissiebasis

Makelaarsformule
Wilt u overtollig industrieel materieel (overtollig equipment) verkopen, dan regelt IHB International dit voor u op commissiebasis. Kort gezegd: een makelaarsformule. 

IHB heeft een enorme database en een breed internationaal netwerk opgebouwd. Dit wordt actief onderhouden. IHB weet zodoende bij welke bedrijven er mogelijk vraag is naar bepaalde machines. Bij iedere aanbieding wordt zeer snel geanalyseerd via welke verkoopkanalen het item het beste en/of het snelste verkocht kan worden. Dit werkt als volgt.

 • Inventarisatie en catalogus
  Wij komen bij u op locatie het materieel bekijken. Samen met u wordt een exacte omschrijving opgesteld van de aangeboden items. Deze wordt aangevuld met foto's, technische gegevens en specificaties, de oorspronkelijke waarde en de taxatie van de huidige waarde. Op basis hiervan wordt de vraagprijs bepaald en wordt er een full colour catalogusblad of een separate catalogus gemaakt.
   
 • Benaderen potentiële kopers
  Vervolgens gaat IHB International voor u op zoek naar potentiële kopers. Uw aanbieding wordt binnen het IHB netwerk verspreid en in opdracht genomen door één van onze agenten die de hoogste scoringskans ziet. 
  Tegelijkertijd wordt uw materieel aangeboden aan vooraf geselecteerde doelgroepen uit onze database. Ook worden er nieuwe, op uw aanbieding afgestemde adressenbestanden aangekocht. Binnen enkele weken bereikt IHB op die manier honderden potentiële kopers in binnen- en buitenland.
   
 • Afronding
  Indien gewenst wordt na verkoop ook de demontage, het transport en eventueel de opslag van het materieel voor u geregeld.

 
IHB International ontzorgt!
IHB International kan alles aangaande de verkoop van uw materieel van A tot Z voor u regelen. Laat uw kapitaal niet wegroesten: neem vandaag nog contact op!